Vad hände år 2003?.

 

Kretsmästerskap Revolver Fält, Tingsryds och Almundsryds pistolklubbar

Som alltid en trevlig skjutning på den fina banan i Slattesmåla. det är en bra runda med omväxlande stationer som Tingsryds och Almundryds klubbarna ordnat. Lika ovanligt som roligt med stationen på grisbanan (trots att jag tappade tre där...) med det kändes ändå kul... Det var svårt med motljuset på en del stationer men det är fältskytte..

Kretsmästare i revolverfält blev undertecknad, Roger Tiensuu Växjö Pk efter särskjutning med Ingvar Thörnqvist, Sportskyttarna Ljungby. Särskjutningen var jämn, men Ingvar tappade en träff i enhandsskyttet. Bronsmedaljen erövrades av Roger Johansson också från Ljungby.

Resultaten kretsfält 2 och Revolver Mästerskapet och på Resultatsidan.


Revolvertävling i Växjö, 27 september

En klassisk Växjö-tävling på den gamla pistoltavlan som återuppstår igen!! Tyvärr var det inte många utanför klubben som hörsammat inbjudan. Men den tappra skara revolverentusiaster som kom hade trevligt och poängen blev bra, även om de flesta aldrig tidigare skjutit mot den gamla tavlan.Och som ni ser på resultatet är gammal äldst...

Resultat revolvertävling Växjö.


Kretsmästerskap precision vapengrp B och C, Älmhult 24/8 och kretsbana 3.

Kretsmästerskapet är avgjort och kretsmästare i C blev Sven Davidsson Tingsryd, före Gert Pettersson, Växjö PK och klubbkamraten Sven Johansson som blev bronsmedaljör.

I vapengrp B klev Gert Pettersson Växjö PK in framför veteran-duon Gert Ek och Bo Widell, Berga.
I veteranklassen C segrade Gert Ek före Christer Claesson, Växjö PK och B-O Håkansson Älmhult.

Kretsmästerskap, resultatlista här. Kretsbanetävling 3, resultatlista.


Kretsmästerskap snabbskjutning, Växjö 13/8

Miguel Perez, Växjö Pk kretsmästare i snabbskjutning, flankerad av tvåan Roger Tiensuu, Växjö Pk och bronsmedaljören Ingvar Thörnkvist, Sportskyttarna Ljungby.

Kretsmästerskapet genomfördes under växlande förhållanden på onsdagskvällen på Lövåsens skjutbana, Växjö. Vädret som var klart och soligt under skjutningens första serier blev mörkt och blåsigt till de fem sista. Detta störde dock inte vinnaren Miguel Perez som avslutade starkt med 48 och 49 i sista serierna, totalt 472 poäng. Det blev ingen 50-poängare denna kväll för någon av de tjugotre skyttarna från Kronoberg som deltog, trots att Christer Claesson i arrangörsklubben Växjö PK lovade att bjuda på fika till alla med 50-serier! Det blev flera 49 serier efter det löftet men ingen nådde ända fram!

Kretsmästerskap Snabbskjutning, Lövåsen. Resultatlista.