Vad hände 2004?

Den stora begivenheten för 2004 måse vara det att Kronobergskretsens föreningar arrangerade SSM Fält på Kosta skjutfält. En utförligare sammanfattning kommer senare.

I övrigt så genomfördes de olika kretsskjutningarna i vanlig ordning, med en nyhet, att vi började skjuta precision med två vapen och bara 6 serier med varje på de vanliga kretstävlingarna. En utvärdering av nymodigheten kommer at göras under 2005.


Kretsfält och KretsMästerskap Revolverfält i Växjö, 24 oktober. Resultat.

Segraren i dagens kretsmästerskap med revolver, Ingvar Thörnqvist Sportskyttarna Ljungby, flankerad av tvåan Roger Tiensuu Växjö Pk och trean Roger Johansson, Sportskyttarna Ljungby.

Ingvar tappade bara en träff på en lagom svår bana för revolver, lagd av Växjös rutinerade banläggare Jörgen Björk. Lagom svår kan man också säga om C-rundan, endast en skytt fyllde den rundan, nämligen Linda Björk, Växjö Pk! Närmast efter Linda i antal träffar blev Anders Magnusson Alvevsta Pk följd av fyra skyttar med 46 träff. Se resultatlistan för komplett resultat.

Tyvärr kan jag konstatera ett lågt deltagarantal i dagens tävling, endast 21 kronobergare hade letat sig till Lövåsen som dagen till ära hade uppehållsväder och vindstilla.

Resultat från Mårtensträffen i Karlshamn.

SSM Fält 2004 - Slutgiltig resultatlista

Resultatsidan innehåller alla resultat från kretstävlingarna..


PPC-introduktionen genomförd!

Kronobergskretsen har genomfört en introduktionskurs i PPC-skytte på Lövåsens skjutbana den 12 april.

Kursreferat och info här.

Vapenkontrollantutbildning genomförd i kretsen.


Till förstasidan